Gratis verzending naar Nederland en Belgié

Bestelling en levering

Levering en verwekingstijd 

Wij werken samen met diverse fabrikanten en leveranciers. Dit doen wij om zo uniek mogelijk te zijn en zo een aanbod vol diverse producten te kunnen bieden voor een eerlijke prijs. 

Alle orders worden binnen één tot twee werkdagen verwerkt. Doordat de producten direct vanuit de leverancier naar jou gaan wordt enorm bespaart op transport- en opslagkosten Op dit moment duurt de levertijd 7-24 werkdagen. Dit is aanleiding van de maatregelen van het COVID-19 virus. De kans is erg groot dat je bestelling binnen 7-14 dagen wordt geleverd, maar dit is niet 100% zeker. 

Wat als jouw product er nog niet is?
Mocht je bestelling niet binnen de aangegeven periode zijn aangekomen, is de kans groot dat er wat vertraging is opgelopen. Maak je niet te druk hierom, want jouw pakketje is verstuurd en onderweg! Dagelijks zijn we bezig met het verbeteren van onze infrastructuur en nauwe samenwerkingen met onze fabrikanten en leveranciers. 

Hoeveel kost de verzending?
Bij ons betaal je nooit verzendkosten! Als klant sta je bij ons altijd centraal en daarom leveren wij gratis verzending aan voor zowel Nederland als België.

Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? De kans is aanwezig dat je niet de eerste bent met deze vraag. Wij verzoeken je daarom om eerst even te kijken op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

100% tevredenheidgarantie

Gratis verzending naar Nederland en België

Geweldige aanbiedingen!

24/7 klantenservice